Na voljo
Jorg Zupan, izjemen kuharski mojster. Kot prvi dobitnik Michelinove zvezdice v Sloveniji, posega po najvišjih kulinaričnih dosežkih. Poleg tega je ponosen lastnik dveh izjemno uspešnih restavracij - restavracije Breg in Aftr, kjer ustvarja izjemno kulinarično doživetje za svoje goste. Njegova strast do inovacij se odraža tudi v lastnem urbani vrtu, ki je nepogrešljiv vir svežih in visokokakovostnih sestavin za njegove jedi. Jorg se je kalil v kuhinjah po vsem svetu, kjer je pridobil neprecenljive izkušnje, še posebej kot stažist v najbolj cenjenih restavracijah s tremi Michelinovimi zvezdicami. Njegova predanost kulinarični umetnosti se odraža v vsaki skrbno pripravljeni jedi, ki gledalce popelje v svet inovativnih okusov, tekstur ter estetskega dojemanja kulinarike.
Meni se sestavi ob narocilu gosta, odvisno od sezone in dobavljivosti sestavin. Tasting menu je prilagodljiv, tako da cena variira glede na število hodov in izbranih sezonskih sestavin chefa.
Vaše želje in preference opišite ob rezervaciji.