Na voljo
Mladi kulinarični talent, nagrajen kot Mladi Talent Gault&Millau 2024, ki je svojo pot dve leti ustvarjal na Posestvu Gjerkeš, kjer je s svojo ekipo dosegel 3 kape Gault&Millau in že prvo leto prejel 92 točk Falstaff.
Sem preprost fant, ki je svojo kulinarično pot začel v Mariboru nato nadaljeval v višji šoli v Avstriji, nato pa svoje znanje nadgradil na priznani italijanski kulinarični akademiji ALMA. Izkušnje sem pridobil tudi v več restavracijah z Michelinovimi zvezdicami med njimi St. Hubertus in Steirereck kjer sem spoznal, da me pri ustvarjanju najbolj navdihujejo narava, okolje in letni časi. Zato so moji meniji vedno prilagojeni najboljšim sezonskim in lokalnim sestavinam.
Živim za gastronomijo — ne le za okus, temveč za celotno izkušnjo gosta. Zato veliko vlagam tudi v znanje postrežbe in sommelierstva, kjer sem pridobil številne certifikate in diplome, med drugim WSET 2, sommelier za vino, sommelier za pivo, barman, barista, kosher certifikat.....
Meni je prilagodljiv in sestavljen po dogovoru z naročnikom. Cena variira glede na število hodov in izbranih sezonskih sestavin chefa.
Vaše želje in preference opišite ob rezervaciji.